En månad kvar till valet…

Hanna på jobbet

Jag första dagen på jobbet efter semestern. Måste snart fixa till det grå håret… Augusti 2022.

Idag är det en månad kvar till valet och jag har inte bestämt mig för om bloggen kommer att gå in i ett val-mode, dvs längre tid mellan inläggen, eller om jag ska kämpa för att upprätthålla samma standard. Jag älskar att skriva om litteratur och sprida läsglädje, men det får ju inte vara på bekostnad av min egen hälsa. (Val-mode handlar om frekvens på inläggen, inte på att jag tänker driva valpropaganda här.)

Eftersom jag jobbar i ett politiskt parti och det är val kommer jag inte att hinna läsa lika mycket och jag kommer inte hinna skriva lika mycket, men kanske är det mitt skrivande som ändå kommer att ge mig det andhålet jag behöver. Det kan också vara så att efter att familjen prioriterats så kommer sömn att behövas. Eller så kan jag spara mig och sova efter den 11:e september (I wish!)

Försvinner jag lite så förstår ni vart jag har tagit vägen. Om jag är borta så kommer jag att komma tillbaka senast den 12 september. Och utan att ge er någon uppmaning på vad, så hoppas jag att ni alla går och röstar. Tänk på att det funnits kvinnor före oss som fick kämpa för att få rösta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.