Nytt utseende på bloggen och den är responsiv!

Feministbiblioteket

Nu är bloggen äntligen responsiv, dvs du kan läsa den enklare i mobil och på padda. Det har jag sett frma emot länge, men hade jag vetat att det var det som den nya uppdateringen av temat skulle handla om hade jag väntat några dagar. Alltid när det sker stora förändringar är det saker som måste fixas till och ändras på. Då vill man inte att det ska vara mitt i helgen från helvetet.

(Nej, jag har inte varit i helvetet på riktigt. Jag var på en fin födelsedagsmiddag igår och barnen barnvaktades. Så det är inte synd om mig. Men Selma håller på att få tänder och har precis repat sig från tredagarsfebern och har mest skrikit hela helgen och dessförinnan var det vab.)

Jag löste tidigare problem med bloggen, men nu har det som sagt tillkommit nya. Som tur är så är det estetiska problem, så det är ingen större brådska. En sak som jag förmodligen inte kan åtgärda är att samtliga kommentarer är försedda med felmeddelanden. Alla ni som vill kommentera, testa gärna och tala om på Facebook eller Twitter om det inte funkar!

På att-göra-listan står att fixa en nya header som funkar bättre med responsivitet, se över mina genrebilder och se till att de jag har eller de nya jag väljer är högupplösta och funkar i  mobil. Kom gärna med mer tips och råd! vad tycker du inte funkar med bloggen? Vad borde jag göra annorlunda?

2 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Snyggt!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
   • Hanna16 oktober, 2017 kl. 09:24
    Författare
   • Svara

   Kul att du tycker det! Och bra att det gick att kommentera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.