Nya pressbilder och lite nytt på bloggen

Jag presenterar här nya pressbilder till bloggen och förevändning när jag figurerar i olika sammanhang på andra sajter och i media. Fotograf är Christine Öberg och bilderna är fria att använda så länge fotografens namn anges och så länge syftet är att lyfta fram mig eller bloggen. Mina tidigare pressbilder var från 2010 så det var verkligen på tiden att ta nya.

Jag vill inte göra ett helt nytt manér till bloggen. Jag är inte bredd att lämna det cerise och svartvita och jag är förtjust i typsnittet. Men lite nytt ville jag ändå göra när jag skulle släppa mina nya bilder.

Hanna stående tittar höger foto Christine Öberg

Hanna med böcker foto Christine Öberg

Hanna på bibblan crime foto Christine Öberg

2 kommentarer

  1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

    Fantastiska bilder! Jättefint!

    1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

      Tack!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.