Nya pressbilder och lite nytt på bloggen

Jag presenterar här nya pressbilder till bloggen och förevändning när jag figurerar i olika sammanhang på andra sajter och i media. Fotograf är Christine Öberg och bilderna är fria att använda så länge fotografens namn anges och så länge syftet är att lyfta fram mig eller bloggen. Mina tidigare pressbilder var från 2010 så det var verkligen på tiden att ta nya.

Jag vill inte göra ett helt nytt manér till bloggen. Jag är inte bredd att lämna det cerise och svartvita och jag är förtjust i typsnittet. Men lite nytt ville jag ändå göra när jag skulle släppa mina nya bilder.

Hanna stående tittar höger foto Christine Öberg

Hanna med böcker foto Christine Öberg

Hanna på bibblan crime foto Christine Öberg

2 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

  Fantastiska bilder! Jättefint!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379
   • Hanna6 januari, 2018 kl. 09:37
    Författare
   • Svara

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.