Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nu drar vi ut på en mini-roadtrip!

Nu drar vi ut på en mini-roadtrip!

Höga kustenbron

Höga kustenbron

Vi har varit en vecka på svärfars älskade Landsort. Vi har träffat vänner, barnen har lekt och vi har utforskat ön. Det har inte varit så mycket slappande i solen och definitivt inget bad. Såhär dåligt väder var det längesedan det var när vi var ute. Det är därför inte med så stor sorg i hjärtat vi lämnade ön och nu beger vi oss istället ut på en mini-roadtrip genom Sverige.

Det är alltid en liten utmaning att åka bil med Selma som kräks och skriker efter att få sitta framåtvänd, men hoppas att vi med lite planering ska klara av det. Vi åker nu mot Sundsvall där vi ska äta lunch och hitta på något skojigt för barnen. I eftermiddag ska vi bege oss vidare mot Örnsköldsvik där makens släkt bor.

Håll tummarna för oss att det blir lite kräk och mycket mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.