Novell-lördag: Kina

Kinas flaggaDen här veckans novell-lördag blir lite annorlunda och lite roligare. Jag har nämligen tillsammans med flera andra bokbloggare diskuterat valda noveller från Tranans novellsamling Kina berättar: Solskenet i munnen på Facebook. Vi valde ut fyra stycken och jag har utöver dem läst två stycken.

Vi diskuterade:
Lika vackra som änglar av Su Tong
Solskenet i munnen av Chen Ran
En berättelse om döden av Yu Hua
Bara ett skämt Yu Gu

Jag läste också:
En patient av Mian Mian
Ute på fältet av Hong Ying

Av dessa är Su Tong och Yu Hua män, men jag har valt att ta med Su Tong bland recensionerna eftersom han tar upp en kvinnohistoria. Sammanlagt recenserar jag fem noveller under dagen med start kl 11.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.