Mina boktips i Hertha våren 2018

Hertha våren 2018

Då var det dags igen för mig att fundera på vilka böcker jag ska tipsa om i Fredrika Bremerförbundets tidning Herthas höstnummer. Jag tipsar om böcker som ska komma ut och som jag är sugen på att läsa. Ovan ser ni artikeln från Herthas vårnummer 2018. Jag ser att jag inte läser själv allt jag tipsar om och det måste det definitivt bli ändring på!

Det böcker jag tipsade om:

Hunger av Roxane Gay (Bonnniers)

45 – Morbus Addison av Linda Skugge (Piratförlaget)

Denna tid är vår av Nina Nyman (red) (Astra förlag)

De tyngdlösa av Valerie Luiselli (Rámus)

Du ska resa till de nio kontinenterna av Xiaolu Guo (Alfabeta)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.