Min stora kille har fyllt nio år!

I fredags fyllde Hugo Lager Ericson nio år. Tänka sig att det har gått så många år sedan jag låg inne på BB för att föda mitt första barn. Det känns både som ganska nyligen och som för ett helt liv sedan. Det lilla skrikande knyttet som såg dagens ljus den 4 september 2011 har nu blivit en snäll och omtänksam pojke som älskar gaming och att leka med kompisar.

Hugo fyller 9 år

Bästa presenten! Hugo fick Super Mario Odyssey, som är en hyllning till det gamla Super Mario, som jag spelade på min tid. Nu är det betydligt mer uppdaterat, men det finns inslag av det gamla med, vilket är till glädje även för oss som passivt tittar när barnen spelar.

Såklart ska en nioåring få en gigantisk heliumballong i guld.

Hugo fyller 9 år

Såhär har han suttit stora delar av helgen. Han är mycket, mycket lycklig.

Hugo fyller 9 år

Vi klarade också av ett barnkalas i helgen och såhär efteråt är det alltid underbart att det är över. Vi körde femkamp och hade en stående längdhoppstävling där alla lagets fyra deltagare fick hoppa ett gemensamt hopp. Det är det ni ser på bilden. Sedan var det bygg med flyttkartonger, basket (vi har en gammal korg) med mjuk boll, limbo och skjut mot innebandymål (som vi precis har köpt!). Annars var det mest gaming för de flesta av dem. Det var lite synd att ingen av de nya kompisarna kunde komma (krockade med ett annat kalas), men det var fantastiskt fina återseenden med de gamla vännerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.