Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Marina Abramović x 5

Marina Abramović x 5

Marina Abramović

Jag har fått en idol! När jag snubblade över Marina Abramović strax efter hennes framträdande i Skavlan (som jag inte såg) bestämde jag mig för att läsa hennes bok. Varför? För att jag älskar konst och jag älskar Balkan. Marina Abramović är från Serbien.

Många kulturnördar har noterat att Abramović är i Stockholm nu och live framför ett performance-verk. Föreställningen sker i den avsakraliserade Skeppsholmskyrkan bredvid Moderna Museet. Samtidigt pågår en utställning i museet. Inte ens halvvägs in i hennes bok bestämde jag mig för att jag bara måste gå på föreställningen, kosta vad det kosta ville. Eller inte på bekostnad av mina barn, men på bekostnad av min hälsa. Mer om det i ett annat inlägg.

För att uppmärksamma min nya idol lite extra följer en liten följetong på bloggen om Marina Abramović. I fem inlägg kommer jag att berätta om henne med följande utgångspunkter:

  1. Konstverket
  2. Utställningen
  3. Memoarerna
  4. Intervjun
  5. Dokumentären

Det kommer inte att komma alla på en gång, med ett regelbundet mellanrum eller i exakt denna ordning. Men håll utkik efter Marina Abramović x 5!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.