Lucka 24: 13 oktober 2006

Krans 24Jag är inte det minsta blygsam av mig. Det sista datumet tillägnar jag mig själv. Den 13 oktober startade Feministbiblioteket – en  sajt på nätet med recensioner av feministiska och kvinnohistoriska böcker. Sajten har utvecklats mycket sedan dess och idag är det en bokblogg som är bloggamassadör för bokmässan 2014. Höjdpunkten är så klart den feministiska litteraturkanonen som sattes ihop med bland andra Ebba Witt-Brattström tidigare i år. Det har med andra ord hänt mycket på åtta år och jag har inga som helst planer på att sätta punkt.

Punkt sätter jag dock för den här julkalendern som en läsare kallades för ”så underbart härligt smal”. Jag återkommer 1 december 2014 med en ny och om möjligt ännu smalare kalender!

God jul på er alla kära läsare, utan er skulle sajten inte finnas!

 

2 kommentarer

 1. Klart att du ska ha dig själv med. Du är en ögonöppnare vi så väl behöver! God Jul!

   • Hanna25 december, 2013 kl. 02:31
    Författare
   • Svara

   Tack, vad snällt sagt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.