Lucka 12: Clara och Mika på Schantz förlag

Mellan raderna

Johanna Schreiber är en svensk feelgooddrottning som jag har haft den stora förmånen att lärt känna. Hon har precis avslutat en trilogi om det påhittade förlaget Schantz. Den andra boken, Vända blad, var den jag tyckte bäst om och den handlar om förläggaren Clara och författaren Mika, som fattar tycke för varandra.

Clara är den duktiga flickan, och evigt singel. Mika är hennes chans att slå igenom på jobbet. Mika är norrlänning och har skrivit en feelgoodroman som är så bra att Clara hoppas på att den ska få förlaget att satsa med på feelgood. När hon tärffar Mika på hans hemmaplan första gången fattar hon tyckte för den fantastiskt mannen. Det verkar av allt att döma vara ömsesidigt.

Vända blad är så mycket mer än bara en kärlekshistoria, men idag är det bara den som får stå i centrum. Jag tycker om Johanna Schreibers böcker och trilogin om Schantz förlag har varit mycket uppskattade hos mig. Nu är den serien avslutad och jag hoppas att Johann Schreiber har något nytt trevligt projekt som vi kommer satt få ta del av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.