Kvinnodemonstration 2021: Avrundning av dagen

Feminism

Då har vi demonstrerat klart och är värda att ligga i soffan och slappa med en god bok eller film. Jag har gått och blivit sjuk (inte misstänkt covid) så jag har sovit igenom nästan hela dagen. Under mina korta vakna stunder har jag läst vad mina bokbloggarvänner skrivit därute och här tänkte jag sammanfatta dagen.

Jag demonstrerade för alla kvinnors rätt till abort och sedan skrev jag lite om vad jag gör för feminismen i min vardag, dvs driver den här bloggen och så hade jag ett mer resonerande inlägg om hur vi talar om kvinnodagen med våra söner, som kanske aldrig sett på orättvisor i sin vardag än.

Enligt O skrev om när kvinnor ska räknas. Sedan hade hon ett par inlägg om boken Osynliga kvinnor samt tipsade om TV-serien Moxie.

Agnes bokblogg gav oss tre feministiska boktips.

Bokdivisionen skrev om modevärlden och bra böcker att läsa på temat.

Glad kvinnodag alla kära läsare och roligt att i följt med i demonstrationen om än på åskådarplats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.