Kommentar från idolen Jessica Valenti

När jag satt och redigerade pressklippssidan här på den nya bloggen kom jag att på en stor händelse i mitt bloggliv. Det är inte ett pressklipp, men det är en kommentar från en av mina stora idoler, amerikanskan Jessica Valenti.

Jag köpte Valentis bok Full Frontal Feminism när jag var i Washington 2008. Det var min make som fann boken när jag sökte efter cool feministisk litteratur på Barnes and Noble i Georgetown (en bokhandel som hade öppet till 23, men tyvärr nu har stängt). Jag skrev om den på min förra blogg och hon såg det och kommenterade (hon hade lyckats läsa inlägget via google translate). Det är verkligen hur coolt som helst, därför bjuder jag er här en  skärmdump på inlägget (klicka för förstoring):

Kommentar från Jessica Valenti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.