Karlström, Sofia; Doggie; 2011

DoggieDoggie är en bok utan text. Den är tecknad och det är en berättelse och inte bara en bok med bilder.

Bokens huvudkaraktär är en hund med manshuvud. I början förstår vi att han  är otrogen och hans fru tar barnen och ger sig iväg. Han väljer först att gå ner sig helt,  men sedan rycker han upp sig med hjälp av sina vänner och sticker utomlands. Han är ute för mycket öden och äventyr, men hans förflutna gör sig påmint i hans tankar.

Jag tyckte att boken inledde starkt med bilder som verkligen uttryckte känslor. Det feministiska perspektivet i denna saga finns och jag hade behållning av många delar. Jag vet bara inte riktigt vad jag tyckte om historien som helhet, för jag förstod helt enkelt inte allt. Slutet var lite småroligt, men jag greppade inte heller det helt.

Läs mer: Adlibris, Bokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.