Bokbloggsjerka v 20 – nya böcker

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Vilka böcker har du klickat hem under den senaste veckan? Om du mot all förmodan inte har gjort det finns det säkert böcker som du skulle kunna tänka dig att klicka hem redan i dag?

Tro det eller ej, men jag har inte köpt några böcker den här veckan. Jag har däremot betalat en saftig inkassoräkning pga ett missförstånd med fakturaföretaget Klarna (det gick såklart inte att göra något år). Jaja, det drabbar väl ingen urfattig i alla fall, men jag beslöt mig för att det är slutshoppat böcker mot faktura. Och eftersom jag är tillfälligt luspank på har jag således inte kunnat köpa något.

Men jag fick en bok! En medarbetare, Anna Steele, delade ut sin dotter Sofia Karlströms bok Doggie, till alla som var intresserade. Jag har ”läst” den och ska snart recensera den. En mycket spännande seriebok utan text.

I slutet av förra veckan fick jag hem Lean in av Sheryl Sandberg som jag läser just nu och Ain’t I a woman av bell hooks som varit slut på förlaget i flera år och som jag verkligen längtat efter.

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Trist med inkassofakturor – det är ett meck att hålla kolla på räkningar! Snygg den blir din nya bloggplats!

 2. Jag vet, men det var en portion slarv inblandat också, även om jag tyckte företaget gjort fel. Men jag har lagt det bakom mig nu.

  Tack! Nu ska jag bara få allt att funka. Har ännu ingen statistik pga strul. Jag är ju tekniskt begåvad så jag tycker att jag borde fixa detta 🙂

 3. Tur att du har några böcker att glädja dig åt i a f.

  1. Böcker finns det alltid gott om i mitt hem!

 4. Vi verkar ändå vara ganska många duktiga som inte köpt några böcker 🙂

  Det här nya stället ser trevligt ut 🙂

  1. Vad roligt att du tycker det!

 5. Intressanta titlar, de ska jag kolla upp 🙂

  (Jag hatar Klarna helhjärtat)

  1. Lean in är mycket intressant!

   Jag förstår att företag anlitar Klarna. Det är ett effektiv sätt att få in pengar, alternativt att få folk att betala direkt med kort. Vilket jag kommer att göra alltid.

 6. Fin ny sida! Ska se till att länka om från min hemsida. Om jag kommer ihåg hur man gör. Suck. Mitt jobb till trots är jag en teknisk analfabet på det här områden…

  1. Haha, jag är ju inte det, men det hart varit en del tekniskt strul med sidan. Hur klarade sig folk före Facebook och Twitter?

   Och tack! Jag hoppas att du ska känna igen dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.