Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 #juli och #läsro - Feministbiblioteket

#juli och #läsro

Hugo och en för stor pool i Lidköping

Hugo och en för stor pool i Lidköping. Kanske sommaren 2014 års bästa sommarbild.

Jag orkade inte skriva om juliläsningen igår så jag slår två flugor i en smäll. Detta inlägg handlar både om #juli och #läsro i sommarlov med kulturkollo. Imorgon bär det av på semesterns första etapp – Lidköping. Då ska Andreas inta hammocken, Hugo morfars utedusch eller den uppblåsbara poolen och jag solstolen. Det ska verkligen bli så skönt och vädret ser ut att bli fint. Ett par, förmodligen för många, böcker kommer att slinka med i packningen. Dessutom finns en massa spännande böcker i min mors bokhylla så jag borde verkligen inte ta med mg så många.

Jag ska läsa massor i juli. Jag ska läsa det som faller mig in och jag ska läsa det jag har lust med av alla utmaningar som jag har hittat på själv eller hakat på. Nedan ser ni en bild på en läshög som borde hinna plöjas under juli, men jag lämnar det hela öppet för förändringar.

Juliläsning

Ett axplock av böckerna jag vill läsa i juli. #euläsning #klassikerutmaning15 #fokusvärlden #recex

2 kommentarer

  1. En riktigt spännande bokhög!

    1. Ja, jag är riktigt sugen på den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.