Jorden runt på 80 dagar 2023: En sammanfattning

Bokhög juni 2023

Före sommaren hängde jag på Linda Enligt O:s utmaning Jorden runt på 80 dagar. Det kanske inte var en utmaning jag behövde, då jag ju oftast läser rätt varierat över jordklotet ändå. Nu har jag det senaste halvåret fastnat i EU-utmaningen, så en liten breddning var jag tvungen att göra ändå. Förutom Sverige, läste jag böcker från följande länder:

 • Colombia
 • Danmark
 • Frankrike
 • Grekland
 • Iran
 • Israel
 • Japan
 • Kamerun
 • Polen
 • Rumänien
 • Slovenien
 • Sydkorea
 • Vietnam
 • Åland
 • USA

15 olika länder och man bortser från mitt eget, måste ses som ett klart godkänt resultat. Den som har lustläst bloggen vet dessutom att jag läst fler böcker från exempelvis Rumänien. Det blev en mycket bra lässommar och en mycket bra lässemester. Det känns bra att min läslust kommer tillbaka med full kraft när jag är ledig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.