Jag ❤ Stockholm

Nybroviken i Stockholm

Vilken är er favoritplats i Stockholm frågade @adjunktyra på Twitter i torsdags. Jag var på väg hem från Thailand och svarade inte, men funderade på det till och från ganska länge. Så i fredags när jag tänkte åka hem från jobbet, hände det som inte fick hände, men som alla anade skulle hända förr eller senare. Vi var beredda, men så klart ändå inte.

Stockholm är min stad. Det var inte kärlek vid första ögonkastet, absolut inte. Kärleken har smugit sig på. När jag hittade en kille på Spraydate 2004 som bodde på Östermalm kunde jag knappt se mig flytta dit. Men det gjorde jag, för kärleken till honom var större än kärleken till Göteborg.

På bilden ovan ser ni Nybroviken. Bilden togs för ett par veckor sedan en härlig vårdag när jag väntade på ett jobbesked (som blev positivt!). Detta var min väg till jobbet när jag bodde på Östermalm och jobbade på Riksdagen. Jag kände mig oerhört privilegierad då och i efterhand kan jag verkligen känna att jag var det (och är såklart, även om jag inte har sådana här promenadstråk runt hörnet).

Följaktligen blir svaret på @adjunktyras fråga Nybroviken sett från Nybroplan. Det är så oerhört vackert! och det ger mig så många fina minnen bara att vara där.

2 kommentarer

 1. Mmmm, det är vacker stad vi bor i. Älskar också den där vyn.

   • Hanna16 april, 2017 kl. 10:35
    Författare
   • Svara

   Det är det verkligen! Slås ofta av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.