Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag läste också en hel del i Thailand

Jag läste också en hel del i Thailand

Bokhyllan på Mai Khao Lak

Som mamma är det inte lätt att få lässtunder på semestern. Barn ska bollas och måste punktmarkeras. Men med Hugo på Bamseklubben och Selma sovandes i sin vagn fanns det några stunder då jag kunde ge mig hän åt läsning. Dessutom kunde jag såklart fortfarande läsa i sängen innan jag skulle somna.

Min läsning på semestern bidrog till lite bättre statistik i mina utmaningar. Följande böcker läste jag:

Springa av Jean Echenoz: En bok om den tjeckiska löparen Emil Zatopek, han som anses ha uppfunnit intervallträningen och som hade en helt eget sätt att springa. Boken var överraskande bra och jag tog med den hem igen. Jag fick den av Ramus förslag i höstas och något gjorde att jag blev intresserad, trots att det inte riktigt är min nisch. Jag är mycket glad att jag läste den. Den är en fin mix av idrottshistoria och 1900-talspolitik.

En tyst minut av Siegfied Lenz: En liten kortbok om kärlek mellan en lärare och en elev. När jag tog boken ur hyllan läste jag inte på baksidan för att jag inte skulle få för mig att ställa tillbaka den igen. Det var en bra bok, men jag är inte alls förtjust i temat. Det är nog därför den fått stå kvar så länge.Jag köpte den på bokmässan 2014 av Thorén och Lindskog.  #hyllvärmare2017

Ät mig av Agnès Desharte: Från Sekwa förlag. Köpte den på deras julbasar 2014. Jag har tänkt så länge att läsa denna, men inte kommit mig för. Den var så bra som alla sa! Recension kommer inom kort. #hyllvärmare2017

Zlata’s diary av Zlata Filipovic: En uppmärksammad bok när den kom, men har nu nästan fallit i glömska. 90-talets Anne Franks dagbok. Recension kommer inom kort. #hyllvärmare2017 #språkutmaningen2017

En skugga blott av Maria Lang: Jag läste parallellt med alla andra böcker en e-bok på Storytel. Maria Lang är alltid Maria Lang och hon passar bra på semestern. Recension kommer separat.

När jag gick till hotellets bibliotek för att ställa in de böcker jag läst ut och inte tänkte spara kollade jag såklart om det fanns något intressant. Mycket Lucy Dillon, GW och Kepler kunde jag konstatera. Men så hittade jag en fin bok på norska som jag blev intresserad av, Jeg ska gøre deg så lykkelig av Anne B Ragde. Där jag jag min norska bok för #språkutmaningen2017

Jeg ska gøre deg så lykkelig i Khao Lak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.