Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässan 2019: Jag ska få träffa Kate Davies!

Bokmässan 2019: Jag ska få träffa Kate Davies!

Kate Davies

Kate Davies. Foto: Idil Sukan/Draw HQ

En rolig sak med bokmässan är att jag ska få träffa den brittiska författaren Kate Davies. Hon har skrivit en roman om sex, homosexualitet och dominerande partner, På djupet. Boken kom på svenska i år på Norstedts. Är det någon mer som läst boken? Vad tyckte ni? Jag gillade mycket, även om jag kan förstå att det går att känna sig för pryd för den, speciellt om man är 40+ som jag.

Det är en viktig feministisk roman och jag ser fram emot att prata med författaren om den. Under alla väl beskrivna sexscener så ligger det ett allvar och ett djup. Det mest centrala temat är att hamna i fel relation och inte kunna ta sig ur, för att man älskar den som vill kontrollera en. Temat känns kanske välbekant, men jag tror aldrig jag läst en sådan bok när de båda är kvinnor.

Jag frågar er läsare vad ni tycker att jag ska fråga om? Är det något särskilt ni är nyfikna om att få veta om författaren eller boken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.