Jag rensade min mejlbox…

Mitt gamla mejlsystem har lagt ner i dagarna och jag har tvingats gå igenom gammalt sparat skräp och annat roligt. Då hittade jag denna bild, mitt första valmaterial från 2002. Notera särskrivningen. Jag kallar mig inte radikalfeminist, men jag är dock en radikal feminist. Foto och layout: Johan Örneblad.

Jag stod som nummer 3 på riksdagslistan i Skaraborg för Folkpartiet och kammade hem 538 kryss. Kryssen i sig ledde inte till någonting, men platsen gav mig en ersättarplats i riksdagen mellan 2002 och 2006. En titel som aldrig blev mer än just en titel. Mina huvudfrågor var individualiserad föräldraförsäkring, fler genusdagis och mer stöd till våldsutsatta kvinnor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.