Jag klarade läsmålet på 150 böcker!

Reading challange

Det gick vägen med mitt högt uppsatta mål om att läsa 150 böcker i år! Storytel var en stark bidragande orsak till att jag höll hela vägen in i mål. Några serieböcker och ungdomsböcker runt förlossningen hjälpte till att ta igen det jag missat i lästid när Selma föddes. Roligt räkneverk på Goodreads när man hela tiden ser hur man ligger till. I fas, före eller efter och hur många böcker. Fyra böcker efter var det som mest i juni och fyra böcker före var de i början av december.

På bilden ovan ser ni mig gå i mål, vilket jag gjorde igår och sista boken var Ismael Beahs Strålande morgondag, som jag läste elektroniskt i mobilen via Storytel. I och med den prickar jag även av Sierra Leone på min Jorden Runt-lista.

Gott nytt år alla kära läsare! Vi ses nästa… imorgon 😉

1 kommentar

    • C.R.M. Nilsson31 december, 2016 kl. 09:04
    • Svara

    Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.