Jag har fått ett paket från min hemliga bokvän!

Jag är med i ett fint litet projekt som Barnboksbloggen dragit igång, din hemliga bokvän. Du får en vän som du ska skicka ett bokpaket till och du får ett paket av någon annan. Men du vet inte från vem. Mycket spännande!

Bokpaket från min hemliga bokvän

Det kom på posten igår och jag var mycket spänd på vad min hemliga bokvän skickat till mig!

Bokpaket från min hemliga bokvän

Så mycket kul! Anna Lihammer har jag varit sugen på länge och det var tydligen en av min hemliga bokväns favoriter. Som stort Austen-fan är jag också mycket sugen på att läsa Huset Longbourn som ska vara Stolthet och fördoms tjänstefolks berättelse.

Jag fick också te och godis som jag redan smakat. Teet var fantastiskt gott och chokladen också. Sedan var det ju inte min hemliga bokväns fel att Bassets wine gums har ändrat smak och konsistens, men det får ses som dagens katastrof!

Min gulliga hemliga vän hade dessutom skickat med några oskrivna vykort till en samlare som jag. Kärlek! <3

Min mamma har önskat sig målarböcker för vuxna i julklapp. Nu har jag fått en sådan bok så jag får väl se vad som är grejen helt enkelt. Kul!

Tack!

(Min hemliga bokvän har avslöjat sig men eftersom det kanske inte riktigt var tanken håller jag på hens identitet ett tag till, tills alla fått sina paket.)

3 kommentarer

1 ping

  • Din hemliga bokvän16 december, 2015 kl. 10:44
  • Svara

  Kul att du tyckte om paketet!

   • Hanna17 december, 2015 kl. 09:10
    Författare
   • Svara

   Jag blev så glad! Nu ska jag läsa Lihammer i jul!

  • Malin21 december, 2015 kl. 03:27
  • Svara

  Åh, Huset Longbourn är fan-tas-tisk! Efter att ha läst den går det inte att läsa Stolthet och fördom på samma sätt igen, och det är något positivt.

  Hoppas så att någon lika bra och välförankrad författare kan ta itu med makarna Bennets äktenskap, som du nämner i en senare post. Det vore något, det.

 1. […] har då äntligen satt tänderna i en Anna Lihammer-deckare! Jag fick Medan mörkret faller av min hemliga bokvän strax innan jul och det tackar jag verkligen […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.