Jag har fått en bok och ett handskrivet brev!

Sorgsna själar och ett handskrivet brevDet var sannerligen inte igår. Idag kom ett bokpaket på posten med ett tillhörande handskrivet brev. Det var från en läsare som ville att jag skulle läsa och recensera boken och kanske också får upp ögonen för bookcrossning. Jag blev så otroligt glad! Inte bara fick jag en intressant bok, jag fick också en förklaring varför just hon tyckte om den och varför den skulle passa min blogg.

Boken heter Sorgsna själar och är skriven av Léonora Miano. Den handlar om flera generationer människor i Kamerun och den ska ta upp hur kvinnor haft det genom historien. Jag ser mycket fram emot att läsa den. Tack Victoria!

Nu är det upp till mig om jag vill ge den vidare eller behålla den. Det lockar ju att behålla den, men är det bookcrossing så är det 🙂

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Vilken bra idé! Och så kul att få brev: )

   • Hanna10 september, 2013 kl. 10:12
    Författare
   • Svara

   Ja verkligen! Och handskrivna brev får man verkligen inte dagligen 🙂

 2. Alltid roligt att få paket 🙂 Jag läste boken i våras, lite blandat omdöme från mig

  http://bokmoster.blogspot.se/2013/04/sorgsna-sjalar.html

 3. Roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.