Jag är på bokmässan (och är sjuk)

Noveller från Novellix

Jag är på bokmässan om ni undrar varför det är så tyst här. Jag var sjuk dagen innan jag åkte, lite småsjuk igår och ganska så rejält sjuk idag. Ingen kul utveckling, men imorgon struntar jag i allt jag förutsatt mig och tar sovmorgon. Efter det blir det en dag på mässan till. Det är såklart inget optimalt tillstånd, men jag har haft mycket trevligt hittills. Jag har träffat många vänner, nya bekanta och spanat på författare. Mer om allt detta när jag kommer hem!

Masha Gessen

En höjdpunkt: Masha Gessen signerar mitt ex av Mannen utan ansikte.

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

  hon har signerat mitt också. Är skitnöjd.

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861
   • Hanna27 september, 2015 kl. 07:19
    Författare
   • Svara

   Jag med 🙂

 2. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

  trevligt att träffas!

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861
   • Hanna28 september, 2015 kl. 02:31
    Författare
   • Svara

   Detsamma!

 1. […] Bokmässan i slutet på september och det var till en början mycket roligt och inspirerande. Sedan blev jag sjuk och fick skippa bokfrukost med Cilla Naumann och hosta upp 1000 kr för att åka hem några timmar […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.