Jag är en bookinfluencer!

Bookinfluencer

Jag har blivit inbjuden till bokmässan i år som bookinfluencer. Nu är det ju inte bara bloggare som snackar böcker, utan även till exempel instagramare och poddare. Så blev jag en influencer, trots att jag är samma gamla vanliga bokbloggare. Roligt är det! Jag får går på vilket seminarium jag vill och dessutom kommer alla inbjuda bookinfluencers träffas på en frukost. Det ska bli superspännande!

Ni kommer att kunna följa min förberedelse för bokmässan här och på Feministbibliotekets nya Instagramkonto (man måste ju hänga med). Hjälp mig gärna att skaffa fler följare.

Ses vi på bokmässan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.