Jag åker till Varberg på läsretreat i helgen!

Fin inför middag på Gästis i Varberg

Sist jag var i Varberg på läsretreat. Februari 2019.

Äntligen ska jag göra något för mig själv igen! I helgen drar jag och några andra bokbloggare till Varberg för läsretreat. Vi ska bo på hotell, läsa, äta gott, dricka gott, se på OS och kanske träna. Eventuellt ska jag besöka Varbergs fästning. Den här gången bor vi inte på kommunishotell så jag  behöver inte fundera över vad jag tycker om att Lenin och Che Guevara tittar ner på mig.

Det ska bli så skön att komma iväg och bara vara alldeles för mig själv, samtidigt som jag har massa kompisar runtomkring. Jag är ju trots allt en oerhört social person. Några har falltid bort pga för långt att åka i kombination med stor smittspridning och andra har dukat under för smittan. Trist, men samtidigt som vi tänker på dem som inte kunde komma, så får vi vara glada över att vi har lyckats genomföra helgen fast det ett tag såg minst sagt mörkt ut.

Jag återkommer med bilder och intryck från resan, men nu blir det OS och OS-historia så det räcker och blir över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.