Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Intervju i Stockholms Fria 27/4 - Feministbiblioteket

Intervju i Stockholms Fria 27/4

Då har jag varit med i tidningen igen! Nu är det Stockholms Fria som har intervjuat mig.

Läs artikeln här.

Skärmdump Stockholms Fria Tidning

 

Skärmdump Stockholms Fria Tidning

2 kommentarer

  1. Vilken intressant intervju! Jag håller med dig om att föräldraförsäkringen är en väldigt viktig fråga. Jag blir ledsen på flera plan över det faktum att männen fortfarande tar ut en sådan liten del. (Vill här stolt tillägga att jag gift mig med en av de normbtytande undantagen.) Du är en inspirationskälla för många, och jag hoppas du vill fortsätta att kämpa för kvinnors rättigheter.

    1. Tack! Jag har själv delat föräldraledigheten i tid, men ej i antalet dagar. Erkänner att jag har utnyttjat systemet, som jag inte tycker är bra. Men vi putsar statistiken iaf, för min man har tagit ut fler dagar. Det som provocerar mig mest är i övrigt jämställda par där hon är hemma i ett och ett halvt år och han någon månad.

      Jag lovar att göra mitt bästa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.