Jag har vunnit ett bokbloggslotteri igen!

Inte nog med att jag i julas vann Fiktiviteters utlottning bland de som kommenterat hennes julkalender, nu har jag dessutom vunnit en bok hos Nobelprisprojektet!

Josefin på Nobelprisprojektet har läst alla nobelpristagare på två år och nu är hon klar. Det var orsaken till utlottningen. Det är så otroligt imponerande det hon har gjort så härmed sänder Feministbiblioteket sina varmaste grattis!

Min vinst var Elias Canettis Den räddande tungan.

De andra böckerna man kunde tävla om var Elfriede Jelineks Älskarinnorna och François Mauriacs Ormboet. För den som tycker att det är märkligt att jag inte valde att vara med i utlottningen av Jeliniek kan jag säga att eftersom den är med i den feministiska litteraturkanonen har jag redan hunnit införskaffa den. I en av alla mina beställningar från Bokbörsen slank det en gång med en bok av Mauriac så Canetti var det självklara valet. Dessutom, för er som minns, har lagt lagt till att det går bra att läsa en novell när jag läser nobelpristagaren. Jag utnyttjade det i fallet Canetti och skäms lite över det eftersom novellen var drygt en sida lång och det inte kändes som att ha läst en nobelpristagare. Den räddande tungan får bli min gottgöring mot detta så att jag kan sova ordentligt på nätterna igen!

Tack Josefin på Nobelprisprojektet!

1 kommentar

  1. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.