Inget Stockholm Literature för mig i år heller

Jag med mina barn på Gröna Lund. Oktober 2017.

Istället för Stockholm Literature: Jag med mina barn på Gröna Lund. Oktober 2017.

Stockholm Literature är ett spännande arrangemang som är ganska annorlunda än Bokmässan. Här är det långa samtal om litteratur som är i fokus medan det på Bokmässan är mer snabba saker och mer försäljning. Jag gillar båda arrangemangen, men eftersom de kommer ganska så tätt har jag på senare år fått välja. Det är inte jättekul att vara ensam med våra två barn och därför försöker vi så ofta vi kan göra saker tillsammans.

Denna helg åkte vi till Ikea och idag var det halloween på Gröna Lund. Jag hade gärna suttit på Moderna Museet och lyssnat, men kombinationen ett och ett halvåring och sexåring är helt enkelt för jobbigt för en. Därför valde jag familjen i helgen.

Igår fick jag lite bokbloggarfeeling och mycket trevliga och roliga samtal. I år kunde jag nämligen vara med på bokbloggarmiddagen utan barn och kunde dricka hur mycket vin jag ville. Så fantastiskt kul och så roligt att det kom så många trevliga bokbloggare till Stockholm Literature så jag kunde hänga med dem!

Den här veckan har varit bra på alla sätt och vis och det har hänt ganska mycket i mitt jobbsökande. Det kändes bra att veckan avslutades med bokbloggarmiddag och familjemys på Gröna Lund. Nu ska jag fundera på om jag ska hänga med till Brighton i vår!

Gröna Lund då? Jo, helt ok. Barnen hade skoj och det var fina utsmyckningar. Men det fanns inga ställen att gå in och värma sig på om man inte ville äta. Endast ett café inomhus och det var såklart knökfullt. Därför blev vår vistelse där inte lika lång som den hade kunnat vara. Ett gammalt häfte med tretton biljetter i räckte och blev över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.