Imorgon pratar jag feministisk litteratur i P4!

P4 skaraborg

Imorgon kommer jag att delta i ett program i radio P4 Skaraborg och prata om feministisk litteratur. Det kommer att handla om böcker som påverkat kvinnorörelsen och det är inte helt otänkbart att jag kommer att prata om böcker från den feministiska kanonen 🙂

Jag är mycket hedrad av att få den här möjligheten att prata om det som ligger mig varmast om hjärtat och till på köpet i ”hemmaradion”. För er som missat det så är jag bördig från Lidköping i det gamla länet Skaraborg.

Lyssna direkt här. Tiden är någon gång efter nyheterna klockan tio men inte senare än 10:30. Jag återkommer med direktlänk efter programmet!

2 kommentarer

  1. Men vad roligt! Ser verkligen fram emot att höra intervjun.

    1. Kul! Jag ska länka till den när det är över, men det går att lyssna direkt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.