Idag fyller vår lilla Selma fem år!

Selma 5 år

Idag är det fem år sedan jag blev tvåbarnsmamma. Den mycket efterlängtade Selma föddes strax före nio på morgonen den 18 maj 2016. Idag fyller hon fem år. Ingen i familjen kan fatta att det gått så fort, till och med hon själv säger att hon inte kan fatta att hon nu är fem år.

Selma är en glad tjej, det har hon alltid varit. Hon är sprallig och älskar att leka, pyssla och titta på film. Allt som är rosa och glitter och vackert vill hon ha i sin ägo. Hon pratar hål i huvudet på sina föräldrar och hon har en underbar fantasi. Idag ska vi fira henne med chicken nuggets, kladdkaka, hopp på Jumpyard och massa mys. Hennes hundra låtsaskompisar, biborna och alla andra gosedjur är såklart också med!

Selma 5 år

”En klocka!” Hon har önskat sig en klocka att ha på armen och även om jag tycker att hon är lite liten för det, så fick hon en. Jag tackar Ur och Penn för billiga alternativ.

Selma 5 år

Lego, Pokemon och pyssel – Selma fick massor av paket från familjen, mormor, morfar och farfar.

Selma 5 år

En krona! Och en krona i tyg! Den ömma modern hoppas att denna inte går sönder på födelsedagen som förra årets krona gjorde.

Selma 5 år

Klockan i rosa, som prompt skulle bäras på förskolan. Vi får se hur länge den finns kvar.

Selma 5 år

Mormor hade sytt fina klänningar och man fyller bara fem år en gång och då får man gå till förskolan nästan helt klädd i vitt.

Selma 5 år

Cykel till förskolan såklart! Med förra årets födelsedagspresent, cykelstol till dockan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.