Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Idag blir det konstrunda på Kinnekulle

Idag blir det konstrunda på Kinnekulle

Blomberg på Kinnekulle

Café i Bloomberg, starten för en runda på Kinnekulle. April 2019.

Idag är det Kinnekulles årliga vårrunda, en konstrunda med öppet hus hos traktens konstnärer och konsthantverkare. Nu var det ganska länge sedan vi sist gjorde en sådan runda så det är verkligen dags! Dessutom har vi nu ett hus som kan fyllas med fina saker, så även om vi inte kommer att köpa något så finns det i alla fall en teoretisk möjlighet att sponsra lokala konstnärer. Jag och familjen befinner oss alltså hos mina föräldrar i Lidköping.

Vi har noga gått igenom allt som ser spännande ut och så ska vi äta lunch på Kinnekullegården. Om allt går väl ska vi avsluta dagen med ponnyridning. Dock vågar vi inte utlova det på förhand, då det ju kan vara lång kö, tillfällig paus eller helt enkelt slut för dagen när vi når dit och då blir det nog mer tårar än glädje under lång tid framöver. Det vore roligt om det gick i lås, för vår minsta har aldrig riktigt och hon har vid ett flertal tillfällen uttryckt önskan om att få göra det.

Jag återkommer såklart med bilder och betraktelser från dagens runda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.