I min bokhylla – B

Jag går vidare och botaniserar i mitt fysiska feministbibliotek. B var en svår bokstav och jag hittade bara två olästa. Jag tog även med en av mina favoritböcker, som också börjar på B och står i min hylla.

Bara en flicka av Lise Nørgaard: Det ska bli superspännande att läsa denna fantastiska kvinnas biografi. Jag beställde den från ett antikvarat och den kom härom veckan.

Berättelsen om Esmara av Petra Östergren: Min man har läst den och sagt att den är bra och platsar bra i Feministbiblioteket. Jag har förgäves försökt få honom att skriva en gästrecension. Han gav mig istället boken och jag borde ta och läsa den snart.

Balkan Express av Slavenka Drakulic: En av de bästa böcker jag läst. Fruktansvärda berättelser från Balkankriget som trots det svåra ämnet inte är svåra att ta till sig. Slavenka Drakulic är en fantastisk journalist och författare och hon förtjänar allt beröm hon fått och mycket mer därtill.

1 ping

  1. […] jag letar efter böcker på C i min bokhylla så hittar jag en oläst på B som jag inte tog upp förra veckan. Men så kommer det antagligen att vara hela tiden så det är ingen idé att gräma sig. Det där […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.