Jag har varit mamma i ett år

För ett år sedan föddes min och Andreas son Hugo och det har varit ett år fyllt av saker jag aldrig hade kunnat föreställa mig innan jag blev mamma. Allt är såklart inte en dans på rosor, men det finns en person i mitt liv som jag är beredd att göra allt för och som jag vet att så länge han finns kan jag inte vara olycklig. Jag är så glad och tacksam över att IVF-tekniken finns. Utan den hade denna underbara människa inte funnits.

Nu sussar han så sött i sin säng, men idag och i helgen har det varit full fart:

Från mormor och morfar fick Hugo en fin spis. Nu kan han leka med en helt ofarlig spis, med helt ofarliga tillbehör. Det är tveksamt om valet är enkelt för hans del.

Pappret och snörena är mer intressant än själva presenten. Men här har morbror Nils och moster Ana hittat på en riktigt kul sak. Bultbrädan är en succé!

Tårta var dock inte så stor succé till föräldrarnas stora lättnad.

På födelsedagsmorgonen gavs gåvor på sängen som sig bör. Här ses Hugo leka med sin säl och sina klossar.

Eftersom Hugo inte kan uttrycka sin önskan än fick han här en blandning av sina favoriträtter: Yoghurt med banan och mango-“sylt” och omelett. Detta skulle prompt blandas och inte ätas var för sig. Mamma fick inte heller mata. Vi får som vi vill, vi är ju ändå födelsedagsbarn.

2 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861
  • knyguziurkeG5 september, 2012 kl. 01:34
  • Svara

  Grattis Hugo! Och grattis till Hugos föräldrar.
  Vi hade 1årskalas här hemma för 2 veckor sedan. På ett sätt käönns det lite vemodigt att det första året har redan gått men sedan tänker man att “wooohooo första året är evklarat. Nu blir det lättare!”

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

   För oss var det ganska lugnt i början och nu har vi helt plötsligt en vild bebis, så det är lite blandade känslor här också. Han skolas in på dagis nu och då känns han med ens väldigt liten igen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.