Hugo fyller 11 år

Hugo 11 år

Idag fyller Hugo 11 år och jag har varit mamma precis lika länge. Det känns stort att ha ett så stort barn hemma och jag kan inte fatta att det bara är två år kvar till tonåren. Samtidigt som det går skrämmande fort, är det också hur mysigt som helst att ha ett barn kan kan konversera med, ta med till storstäder och lära saker.

Hugo har idag fått saker som kan göra honom till en speedcuber, dvs en som löser en Rubiks kub snabbare än du kan föreställa dig. Han är redan under en minut, men nu har han en tidtagarmatta att öva på så att det ska gå ännu snabbare. Han har även fått en spegelkub som tydligen ska vara något att bita i. Han har även fått böcker som dock inte kommit än och en upplevelse för hela familjen på Comicon på höstlovet.

Idag ska vi fira dagen med scones till frukost och i kväll middag på favoritrestaurangen i Hammarby Sjöstad. Hugo ville göra som vi alltid gjorde förr i tiden och han minns att sist vi firade honom på den restaurangen fick han en pizza i form av en åtta. Undrar om han nu får två ettor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.