Harry Potter är aktuell igen!

Harry Potter är åter aktuell, nu även på svenska. Igår var jag och spanade in Rabén och Sjögrens Harry Potter-butik på Centralen. Den har öppnats i samband med lanseringen av nya boken Harry Potter och det fördömda barnet.

Harry Potterbutik på Centralen

De nya och de gamla Harry Potterböckerna fanns till försäljning. Jag har alla de gamla, just denna upplaga, så det var inte aktuellt att köpa på mig något nytt.

Harry Potterbutik på Centralen

Hör står min kompis Cia, som jobbar på Rabén och Sjögren. Hon städar lite bland utklädningskläderna som man fick låna och fota sig i.

Jag som Harry Potter

Hon fotade mig som Harry Potter i Gryffindor-mundering. Om ni tycker att kappan ser lite liten ut så beror det på att det är barnvarianten. Den för vuxna var upptagen.

Jag som Harry Potter

Här ser ni att det är just Harry Potter som jag ska föreställa. Det är alltså inte mina egna glasögon.

 

Harry Potter och det fördömda barnet

Idag kom den här fina boken med posten. Harry Potter och det fördömda barnet är en pjäs, skriven av John Tiffany och Jack Thorne, efter berättelse av J K Rowling. Jag ser mycket fram emot att läsa den!

Butiken har öppet till och med söndag, så skynda dit!

2 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Åhh så fint,jag saknar en i min och sonens samling och denna nya.

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
   • Hanna16 oktober, 2016 kl. 09:41
    Författare
   • Svara

   Passa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.