Följ mig på twitter

Ni som gillar min blogg och det jag skriver kan följa mig på twitter. Det är inget nytt konto, men det är alltid trevligt med fler följare. På twitter får ni alltid den senaste uppdateringen härifrån + annat feministiskt intressant som jag hittar + såklart en massa annat som jag för tillfället finner intressant.

Jag heter feministbrud och du hittar mig på www.twitter.com/feministbrud

Använd er gärna av hashtagen #feministbiblioteket om du twittrar om något som rör bloggen eller feministiska böcker. När jag klurar ut hur man gör ska jag se till att mitt twitterflöde här på bloggen inte är mitt, utan alla som skrivit #feministbiblioteket. Men det kanske är WordPress som inte klarar det. Någon som vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.