Regler för kommentarer på Feministbiblioteket

1. Jag tar bort kommentarer som är direkt stötande.
2. Jag tar bort kommentarer som är opassande för det inlägg där kommentaren skrivs. Exempel från verkligheten är att någon som skriver om att jag är manshatare på ett inlägg där människor skjuts ihjäl i Norge, blir censurerad.
3. Jag tar bort kommentarer som jag finner obehagliga på känsliga inlägg där jag skrivit om mig själv och mitt liv.
4. Jag bemöter inte rent hån.
5. Jag bemöter inte kommentarer på ”fel” inlägg. En recension är en recension. Där diskuteras boken, inte något annat som jag råkar stå för. På alla inlägg med etiketten ”blogg” får man dock kommentera vad man vill.
6. Slutligen en uppmaning om att försöka undvika Lagers lag (en utveckling av Godwins law): Alla (anti)feministiska debatter på nätet kommer förr eller senare att handla om Valerie Solanas.

10 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Lätt darrande undrar jag vem ”jag” som gör allt detta är

  1. Jag är jag, Hanna Lager alias feministbrud.

  • Lisa engström21 augusti, 2011 kl. 12:55
  • Svara

  Bra, självklart ska du censurera. Jag tycker dina regler är tydliga och bra.Hälsningar Lisa

  1. Tack, Lisa!

  • Pether21 augusti, 2011 kl. 12:58
  • Svara

  Kommentar borttagen.

  • Anonym21 augusti, 2011 kl. 01:22
  • Svara

  Helt rätt. Ta ingen skit. Näthatet är vitt utbrett och det är så mycket lättare att släppa de moraliska spärrarna när man sitter skyddad bakom en dator. Släpp fram de konstruktiva kommentarerna och bort med bittra antifeminister som saknar argument och istället beter sig hotfullt och kränkande. Det är inte svårt att argumentera med respekt även om man är oense i sakfrågan.

  Heja dig!

  1. Precis! Det finns ju antifeminister som kommer in här och ställer frågor och argumenterar med väl underbyggda argument. De får självklart svar. Pether här under går bara in och skriver hånfulla kommentarer om att jag är manshatare och gud vet allt. Jag vill inte ha min blogg nedlusat med sådant. Det sprider dålig stämning och det är faktiskt jag som bestämmer på min blogg.

   • Pether21 augusti, 2011 kl. 02:01
   • Svara

   Kommentar borttagen.

  • Pether21 augusti, 2011 kl. 02:19
  • Svara

  Kommentar borttagen.

  • Pether21 augusti, 2011 kl. 02:55
  • Svara

  Kommentar borttagen

 1. […] å det grövsta många gånger. Trots att jag nu har lägre tolerans för otrevligheter (läs mina regler här), så släpper jag ändå igenom en hel del saker. Men såklart är varje raderad kommentar censur. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.