Feministisk julkalender 2013

Det är hög tid för mig att komma på vad årets julkalender ska handla om. Jag har lite idéer, men har inte satt ner foten än. Först tänkte jag slänga ut en allmän fråga till er alla så ni får möjligheten att säga ert.

Vad vill ni se som julkalender i år?

Tidigare julkalendrar:
2010: Feministiska boktips
2011: Dagens feminist
2012: Feministiska resmål

Det måste inte vara en kalender i samma anda. Jag tar mer än gärna emot kreativa tips!

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Feministiska framsteg. Jag tänker på alla förbättringar, på politiskt och vardaglig nivå som har skett tack vare feminismen.

   • Hanna21 oktober, 2013 kl. 09:04
    Författare
   • Svara

   De tipset har trillat in på flera håll så det kan man väl säga är ganska hett 🙂

 2. Jag sitter här och knaprar pepparkakor, så att tänka på julkalendrar känns alldeles rätt. Håller med ovanstående om att feministiska framsteg låter som ett väldigt spännande kalendertema. Ett annat upplägg jag kom och tänka på är att varje dag ha en frågeställning som du reflekterar kring utifrån ett feministiskt perspektiv.

   • Hanna22 oktober, 2013 kl. 10:13
    Författare
   • Svara

   Båda är intressanta idéer!

 3. Jag tänkte önska mig feministiska filmtips (o/e teveserier) men framsteg gillar jag också 🙂

   • Hanna22 oktober, 2013 kl. 10:16
    Författare
   • Svara

   Åh, ett till bra tips! Det kommer att bli svårt att välja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.