Feministbrud på kulturjakt på Läckö Slott

Läckö Slott ligger i Lidköpings kommun och är ett slott jag besökt så många gånger att jag inte kan räkna. Det var länge sedan jag tog dit mina barn, så i sommar var det dags igen. Vi valde en dag som inte var lämpad för stranden och tänkte att det även skulle gå att ta med ungarna in på slottet. Vi sålde in det med fängelsehålor och annat spännande så de var rätt så taggade. Nu blev bilderna från fängelsehålorna av så dålig kvalitet att de inte går att publicera, men vi var där och det var spännande!

Läckö Slott

Läcka slottsgård är så fantastiskt vacker. Jag vet att det har varit teater här och jag kan verkligen se det framför mig.

Läckö Slott

Den här bilden var jag bara tvungen att ha med. Som en tavla!

Läckö Slott

Läckö hade i år en utställning om resande och här står mina barn vid en resesäng från Gustav III. Det var många intressanta färdmedel och reskoffertar på utställningen och det blev spännande samtal med barnen om hur vi reser nu och hur man reste förr.

Läckö Slott

Det var en konstutställning på översta våningen och det är ju underbart att se tavlor i den här miljön, även om det är modern fotokonst. Konstnärsduon Alexandrov Klum som består av paret Iris och Mattias Alexandrov Klum, stod för bilderna.

Läckö Slott

Slottsträdgården på Läckö har blivit helt fantastisk med många svenska grödor och så den här fina gröna tunneln, som mynnar ut i en guldstatyett.

Läckö Slott

Jag var tvungen att ta en närbild på en vacker växt och ett bi och en humla som tar för sig av läckerheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.