Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Feministbiblioteket rekommenderar: Böcker att ge bort

Feministbiblioteket rekommenderar: Böcker att ge bort

Böcker i Tidningen Nu påsken 2021

På skärtorsdagen kom en Tidningen Nu till mig, som jag nu får för att jag är medlem i Liberalerna (jag har för mig att man får den ett år som ny medlem, men det behöver inte vara så, kommer gör den iaf). Jag är en av flera som rekommenderat böcker att lägga i påskägget. Nu är det inga specifika påskböcker så det går att ta rekommendationerna till sig själv eller som present när som helst. Jag valde ut två riktigt bra böcker som jag läst de senaste månaderna.

Jag valde att rekommendera Madonnan vid Nilen av Scholastique Mukasonga som är utgiven på Tranan och handlar om konflikterna i Rwanda porträtterat på en flickskola. Den andra boken jag rekommenderade var Återvändsgränder som är en seriebok om en tuff uppväxt på Mallorca av Gabi Beltrán med illustrationer av Bartolomé Seguí. Återvändsgränder är utgiven på Galago. (Jag ser nu att jag i texten missade att skriva att Återvändsgränder är en serieroman.)

Böcker i Tidningen Nu påsken 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.