Ett enda långt stressrus – november- och decembersummering 2023

December 2023

Jag förbereder julboksmaraton och inser att jag varken gjort en sammanfattning av november eller planerat någon för december. Såhär den 29 december väljer jag att sammanfatta slutet på året. Det har varit stressigt. Kanske inte sådär stressigt som att jag inte har tid för någonting, utan mer som att saker naturligt sorteras bort, såsom bloggen.

Tidningen NU är inne i en omstruktureringsperiod och det är såklart både roligt och läskigt, men framförallt är det mycket att göra. Samtidigt har en tidning behövt komma ut en gång i veckan och ovanpå det har vi tre i redaktionen varit sjuka i omgångar så vi har nästan bara jobbat hemifrån. Det är lite tråkigt att bli sittande hemma så länge. De där långa promenaderna i Gamla Stan och tittande i julbutiker, blev helt enkelt inte så många. Julpyntsfantasten i mig fick frestelserna naturligt bortplockade.

Familjemässigt har det varit två hyfsat bra månader med en del roliga aktiviteter och trevliga middagar. När jullovet kom, var det stora barnet sjukt. Han smittade dock ingen så festerna kunde genomföras ändå. Efter vår årliga annandagskalkon med min släkt har jag och det lilla barnet varit i princip sängliggande. Idag är första dagen som jag faktiskt tänker att jag vill skriva något. Något nyårsbaluns blir det inte för familjen Lager Ericson. Vi får bara hoppas att vi orkar stå på ett par skidor på tisdag.

Min läsning

Läsningen har inte varit strålande under årets två sista månader. Jag verkar inte ha läst från något nytt land och om jag inte toklyssnar de sista dagarna nu på min australiensiska bok, så kommer jag att sluta på 45 lände. Det är ju fantastiskt bra oavsett.

Jag är glad över att mot alla odds genomfört en julkalender. Kärlek var ett lagom och görbart projekt. Hoppas att ni läst och gillat!

Norge på norska har tuffat vidare och jag kommer att recensera flera böcker inom kort. Utmaningen är inte helt klar och jag låter den gå in i januari.

Jag hade sett fram emot lata mellandagar då jag skulle ligga under en filt och läsa, men det blev istället ligga under en filt och hosta och spela meningslösa mobilspel. Nu när jag äntligen är på benen igen ska jag se till att bjuda er på mitt årliga julboksmaraton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.