En kärleksförklaring till mina böcker i Tidningen Nu

Mina böcker i Tidningen Nu

Mina böcker i Tidningen Nu.

Jag har ett tämligen nära förhållande till Tidningen Nu. Oavsett vad jag tycker om Liberalerna som parti, har jag alltid sympati för medlemstidningen som ändå är fristående och som trots motgångar fortfarande kommer ut en gång i veckan. När jag fick förfrågan om jag kunde skriva om min kärlek till mina böcker, som varit något av en följetong här på bloggen, så tackade jag utan omsvep ja. Igår var artikeln publicerad i tidningen.

Det var oerhört roligt att skriva artikeln då det just nu ligger mig så varmt o hjärtat. Sedan jag skrev det här, har antalet bokhyllor utökats och jag vet att jag nu får plats med allt. Jag har därför påbörjat finliret med att ställa allt i bokstavsordning och klara kategorier. Apis på bilden ovan är dessutom förpassad till matte Selmas rum och lådan under är bortstädad. (Selma är för övrigt oerhört nöjd med att Apis varit i tidningen!)

Texten innehåller givetvis boktips, som sig bör. Jag tipsar om museikatalogen The Cleaner av Marina Abramovic m fl, bokförlaget Tranans berättarserie, Inget är bara för män av Mia Gröndahl (red), Tjänarinnans berättelse av Margaret Atwood och På andra sidan förlåtelsen av Thordis Elva och Tom Stranger.

Mina böcker i Tidningen Nu Mina böcker i Tidningen Nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.