En helg på Landsort var en underbar coronaflykt

Vi har varit på Landsort. Vi åkte båt ut, men det var få på båten då det gick att hålla avstånd. Väl där har vi inte umgåtts med någon, förutom familjen. Vi hade otur med vädret i lördags, men igår och i fredags var det underbart väder. Jag brände mig i vanlig ordning. Det var en liten verklighetsflykt, ett sätt för oss att känna normalitet en stund. Men det var ju inte normalt, då affären och puben inte var öppna.

Selma och Annie

Jag och barnen åkte ut lite tidigare för att få lite kusinhäng. Dessa glada fyraåringar var en fröjd att skåda!

Landsort på Kristi Himmelsfärd

På kvällen hade svanarna konferens utan social distansering utanför vår altan. Det var en underbar kväll.

Landsort på Kristi Himmelfärd

Som sagt var vädret inte det bästa på lördagen, men jag hann med en powerwalk hit innan regnet och som bonus lyssnade jag klart på Delia Owens Där kräftorna sjunger.

Landsort på Kristi Himmelfärd

På lördagen ägnade vi oss åt en favoritaktivitet som vi oftast nekar våra barn på sommaren. Synd bara att det inte fanns så mycket att elda upp såhär i början på säsongen.

Landsort på Kristi Himmelfärd

Kanske bäst att åka hem när man får se detta. Det kommer att bli en nervös sommar om det blir så att vi får åka hit. Och det hoppas vi ju. På hemvägen var vi 21 personer som ville åka med båten, som nu i coronatider endast tar 20. Så vår familj fick vänta. Det var inte så jobbigt då vädret var fint och barnen tyckte att det var fantastiskt att få åka en båt alldeles själva när den väl kom.

Nu har vi och barnen fått mycket energi till att fortsätta härda ut corona-helvetet. Måtte dödstalen gå ner snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.