Efter en galen läsvår bildades en gedigen läshög

Mina senaste recensionex

Den här vintern och våren har ur lässynpunkt  varit helt galen för mig. Jag har nästan inte läst några nyutkomna böcker alls, utan har mer koncentrerat mig på nobelpristagare, gamla godingar från bibblans magasin och böcker från andra språkområden. Det var varit otroligt roligt och givande och det har påmint mig om att man faktiskt måste prioritera när det kommer till läsning. Och ibland är det gamla böcker som ska prioriteras.

Nu har jag tackat ja till några böcker och själv slängt ut lite förfrågningar. Dessutom har det kommit hem lite böcker som jag inte bett om, men som jag gärna vill läsa. Läshögen har nu blivit rätt stor och mina biblioteksböcker får samla lite damm på mitt nattygsbord. Nu ska jag ge mig i kast med de böcker du ser ovan. Jag har redan påbörjat Cannie Möllers Lifterskan.

Har du läst någon av dessa? Någon du tycker att jag borde läsa först (eller som nummer två då).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.