Citat i Johanna Stenius bok Nödrop från lyckobubblan

Jag kom på att jag inte lagNödrop från lyckobubblant upp citatet från Johanna Stenius bok Nödrop från lyckobubblan som pressklipp än. Jag har recenserat boken här och den handlar om hur vi föräldrar inte bara jobbar för att få ihop vardagen, utan också dömer varandra till höger och vänster. Det handlar också om hur det känns att inte vara som alla andra föräldrar, eller i vilket fall som man tror att alla andra föräldrar är.

Citatet från mig finns på sidan 166 och rör detta inlägg från september 2013.

Citat i Nödrop från lyckobubblan

2 kommentarer

  1. Jag är inte förälder själv, men kan tänka mig att din text är mycket träffsäker. Även den frivilligt barnlösa som jag kan ju inte låta bli att höra snacket kring föräldrar och barn, och den press som läggs på både barn och föräldrar när det gäller perfektion. Det är närmast absurt ibland, säger jag med mitt utifrånperspektiv.

    1. Jag antar att du har fått din beskärda del av folks snack. Frivilligt barnlösa brukar inte stå högt i kurs hos tyckare 😀 Håller helt och hållet med, det är helt absurt många gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.