#bookaday 7:e juni – En bok jag glömt

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Forgot I owned it.

kvinnoorkesternIdag ska jag vara jättetråkig, för jag har dunderkoll på mina böcker och länge fört bok över dem. Så nej, jag glömmer inte bort att jag äger en bok. Men så är jag ju gift, med en man som äger lika många böcker som jag, och hans böcker har jag såklart inte lika mycket koll på. När jag kollade igenom våra hyllor i julas för att se vad jag kunde skrapa ihop till Lyrans utmaning All världens kvinnor i min bokhylla, upptäckte jag Fania Fenelons Kvinnoorkestern, som handlar om en orkester med kvinnliga fångar i Auschwitz-Birkenau. Det var en spännande upptäckt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.