#bookaday 1:a juni – Barndomsfavorit

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Favourite book from childhood.

Kitty och döden i VenedigJag måste slå ett slag för en av tonårens stora favoriter, nämligen Kitty Drew. Var det något som jag fullkomligt slukade och aldrig kunde få nog av så var det Kitty. Jag slutade när jag kom upp i den åldern att allt skulle handla om kärlek och i de sista böckerna hade Kitty och Ned gjort slut och det gjorde mig fly förbannad. I början var det dock deckarmysterierna som drog.

När jag googlade efter något bra omslag hittade jag denna som jag är säker på att jag har läst. Vad jag tyckte om den eller vad den handlar om minns jag dock inte.

2 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Kitty var min favorit också! Jag har högar med Kitty-böcker någonstans på mina föräldrars vind…

    1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

      Samma här 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.