#bookaday 2:a juni – Ett fynd

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Best bagain.

Mitt bästa fynd gjorde jag på Barnes and Nobles i Georgetown, Washington DC (som tyvärr är nedlagt). Jag letade efter böcker under Women’s studies och min man räckte över Jessica Valentis Full Frontal Feminism till mig och det var kärlek vid första ögonkastet. Det mest fantastiska av allt var att Valenti såg vad jag skrivit om boken på min förra blogg och skrev en kommentar. Jag tycker verkligen att man kan säga att boken var ett fynd då den har lett till kärlek som varar än. Nu har hon, liksom jag, har fått barn och jag ser fram emot att läsa hennes senaste bok Why Have Kids?.

Kommentar från Jessica Valenti

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.