Boktips i Hertha från hösten 2017

Hertha okt 17

Jag har tipsat om böcker i tidskriften Herhta igen och till min stora fasa inser jag att jag bara läst två av alla de böcker jag tipsade om. Det måste genast bli ändring på det! Ferrante är planerad till i sommar med tanke på Månades språk och Stanna hos mig tänker jag varje dag att jag borde läsa. Samar Yazbeks nya hade jag helt förträngt.

De böcker jag tipsade om var:

Lucia i nytt ljus av Lena Kätteratröm Höök

Dagar av ensamhet av Elena Ferrante

Hon som vandrar av Samar Yazbek

Bibliotek av Ali Smith

Stanna hos mig av Ayòbámi Adébáyò

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.